BirdDog P4K Fekete

A P4K az igazi üzlet. A hatalmas 1 ” méretű Sony Exmor R CMOS háttérvilágítású érzékelő és 14,4 millió hatékony pixel lehetővé teszi a P4K számára, hogy lenyűgöző képeket készítsen 4K felbontásban, teljes sávszélességű NDI-vel. A kiváló fényérzékenység miatt a P4K tökéletesen alkalmazható minden sugárzott alkalmazáshoz, sporthoz, távoli stúdióhoz, újságokhoz, istentiszteleti házhoz és minden olyan fotózáshoz, ahol a minőség fontos.

3.702.500 Ft

A legjobb képek a legjobb érzékelőkből származnak, és a P4K kizárólag a kategóriájának legjobb érzékelője körül épül. A hatalmas 1 ”-es Sony Exmor R CMOS háttérvilágítású érzékelő valóban lenyűgöző képeket biztosít minden felvételi módban és képkockasebességgel, akár HD, akár 4K formátumban.

Az NDI® világában két kategória létezik: NDI® és NDI | HX. Az NDI® egy változó bitsebességű, I-Frame kodek, amely 1080p60-on eléri a 140Mbit-et, és vizuálisan veszteségmentes. Az NDI | HX egy tömörített, hosszú GOP, H.264 változat, amely körülbelül 12Mbit-et ér el 1080p60-on. A P4K teljesen NDI® kamera.

A P4K egy olyan PTZ, amelyet a legigényesebb élő filmkészítéshez fejlesztettek ki, és támogatja az összes sebességet.

A P4K robotikája szuper pontos és érzékeny. Húzza le a pásztázási és döntési sebességeket, hogy szuper finom felvételeket készítsen,  hogy lehetővé tegye a mozgások követését.

Az első, hátsó és oldalsó Tally lámpák kombinálva egy 360 fokos Tally fényt hoznak létre. Most a produkciós készüléken mindenki láthatja, melyik kamera megy élőben.

A Genlock segítségével most több kamerát szinkronizálhat a Genlock bemenet segítségével. Most az összes fényképezőgép egyszerre megüti az NDI® kompatibilis látáskeverőt, és lehetővé teszi, hogy kiküszöbölje a keretpufferek hozzáadásának szükségességét.

Teljes NDI. Két független 6G SDI kimenet és egy HDMI 2.0 kimenet mindegyike állandóan működik, hogy hihetetlenül rugalmas munkafolyamatokat hozzon létre.