BirdDog Multiview Lite

Az NDI Multiview-t úgy tervezték, hogy hihetetlenül nagy teljesítményű és szuper intuitív legyen. Létrehozhat egy NDI multiview adatfolyamot akár másodpercek alatt. Egyszerűen válassza ki a Multiview elrendezést, az ablakokat, és a megfelelő NDI® forrást amit használni kíván, és válassza ki, melyik átfedéseket szeretné látni. Egy kattintás az NDI® kapcsolóra, és a Multiview ablakot szokásos NDI® forrásként küldi. Igen. Valóban ennyire egyszerű.

47.780 Ft

Létrehozhat NDI multiviews-t másodpercek alatt.

Az NDI Multiview Pro legfeljebb 6 multiview kimenetet támogat, és mindegyik egymástól függetlenül konfigurálható az 5 előre beállított elrendezés bármelyikével. Választhat a teljes képernyős, a 2 × 2, 3 × 3, 4 × 4 és a hagyományos 2 és 8 (két nagy és nyolc kis ablak) közül. Ha a hálózat összes NDI forrása automatikusan felismerésre kerül, akkor az NDI Multiview kimeneteit elképesztően rövid idő alatt létrehozhatja. Az NDI Multiview Lite szintén 6 kimenetet támogat, de a maximális elrendezése 2 × 2.

 24 forrás a Lite verzióban.  Az NDI Multiview Lite legfeljebb hat 2 × 2 ablakot tartalmaz, összesen 24 forrásból.

NDI Fogadás szoftver és hardver formájában is lehetséges.

A Multiview egy szabványos NDI adatfolyamot ad ki ablakonként, amely bármilyen Mac-en vagy PC-n fogadható. NDI eszközöket futtat, és bármely NDI kompatibilis szoftver alapú kapcsolón, vagy egy BirdDog NDI dekóder segítségével visszaküldhető az alapsávú videóhoz.

Kompatibilis a Központtal.

Az NDI Multiview kimenet egy szokásos NDI adatfolyam, amelyet a Central Pro vagy az ingyenes Central Lite felhasználásával továbbíthat a folyamokról a BirdDog NDI dekóderekre.

Teljes képernyős helyi előnézettel miután eldöntötte az elrendezést és az átfedéseket, megnézheti a Multiview-t a teljes képernyőn.

Audio műsorszámválasztóval kiválaszthat egy audio műsorszámot az NDI bemenetek közül az NDI Multiview használatával.

Proxy támogatás: Forrásként használja az alacsony sávszélességű 6Mbps NDI Proxy-t.

Kimeneti felbontás: 720p vagy 1080p.

Kimeneti képkocka szám: Leengedheti a képkocka sebességet akár 1 képkocka másodpercenkénti értékre is.

Multicast: A Multicast használatával csak egy NDI adatfolyamot helyezhet a hálózatra, és minden adatfolyam más vevőkészüléket vesz fel.

Output váltás: Váltson az NDI kimenet be- és kikapcsolására a sávszélesség megtakarítása érdekében, ha a többnézetű ablakot nem használja.