BirdDog EYES P400 Fekete

A P400 lenyűgöző 4K felbontású NDI-t tartalmaz, és lehetővé teszi a kroma-almintázást 4: 2: 0 vagy 4: 2: 2 arányok választása szerint. Összeállítja a BirdDog egyedi NDI® szilikon chipet, egy 4K-os Sony CMOS háttérvilágítású érzékelőjétt és egy valódi Sony-képmodult. Professzionális színes eszközöket tartalmaz, beleértve a Color Matrix vezérlést, a fekete szintet, a Gamma-t, beleértve az 512 előre beállított gamma-helyzetet.

1.907.800 Ft

A P400 a világ első 4K NDI-jével debütálja a króma al-mintavételezést 4: 2: 2 arányban, amelyet a BirdDog 4D NDI kódolóinak és dekódereinek 4K családjával honos módon dekódolhat. Ha dekódolás 4: 2: 0 vevővel történik, akkor az adatfolyam automatikusan 4: 2: 0 szolgál, és ez lesz a dekódolása.

A BirdDog Cam Control teljes hozzáférést biztosít a teljes színmátrixhoz, a fekete szintekhez és még a gamma szintjéhez is, hogy árnyékolhassa a P400-at. Kattintson a jobb gombbal a kamera teljes képernyőjének megjelenítéséhez egy másodlagos monitoron, hogy valóban tárcsázza a kívánt képet, majd másodpercek alatt másolja át a beállításokat a kamerákba.Hihetetlen teljesítmény alacsony fényviszonyok mellett. Gyenge fényviszonyok között a fényképezőgép automatikusan átkapcsol nappali és éjszakai módra, és eltávolítja az IR vágású szűrőt, hogy fokozza az érzékenységet tiszta képekhez sötétben.

A Genlock segítségével most több kamerát szinkronizálhat a Genlock bemenet segítségével. Most az összes fényképezőgép egyszerre megüti az NDI® kompatibilis látáskeverőt, és lehetővé teszi, hogy kiküszöbölje a keretpufferek hozzáadásának szükségességét.

A P400 robotikája szuper pontos és érzékeny. Húzza le a pásztázási és döntési sebességeket, hogy szuper finom felvételeket készítsen,  hogy lehetővé tegye a mozgások követését.

A 20x optikai zoom fényes F2.0 rekeszt kínál, rendkívül sima és gyors zoommal. Átmenet a szélesről a telére és az előre beállított helyek gyors visszahívása az erőssége

A hihetetlen optikai zoom funkcióval a P400 tökéletesen alkalmazható olyan sportok számára, mint a futball, baseball, jégkorong, sípályák, kosárlabda, foci és egyebek.

Az NDI® adatait beépítették a metaadatokba, tehát amikor a P200-at NDI®-kompatibilis kapcsolóhoz csatlakoztatják, az egység elején lévő jelzőfény biztosítja, a kamera előtt lévő mindig tudja, melyik kamera működik.

A Full NDI® változó bitsebességű kodek. Normál körülmények között a BirdDog azt javasolja, hogy kb. 140Mbps HD felbontást, vagy 6 adatfolyamot biztosítsanak 1GbE kábellel. A 4K-s sebességnél javasolt, hogy kb. 300Mbps-os vagy 3 adatfolyamot hagyjon.

A BirdDog eszközeivel kiválaszthatja az átviteli sebességet, hogy megfeleljen a sávszélességnek és a követelményeknek. Mindkét HD-n csúszhat 80-180Mbps között, a 4K-ban pedig kiválaszthatja az adatátviteli sebességet 60 és 360Mbps között.

A felhasználó által választható gamma-beállításokkal és a fekete gamma-beállításokkal a felvétel finomhangolása soha nem volt rugalmasabb PTZ-ben. A Sony legendás szenzortechnológiája adja hangot a következő minőségi gyártáshoz.