BirdDog EYES P200 Fehér

A komoly tartalomgyártáshoz tervezték, hogy a P200 képminősége az osztály legjobbja legyen. Összeállítva a BirdDog egyedi NDI® szilikon chipjét, a Sony CMOS háttérvilágítású érzékelőt és egy valódi Sony Image Modult, a P200 villámgyors autofókusszal, hihetetlenül éles képekkel és elképesztően gyors zoommal rendelkezik. A P200 képkockasebessége akár 1080p60, 30x optikai zoom, és független, élő hármas kimeneteket tartalmaz SDI, HDMI és Full NDI® formátumban.

1.302.600 Ft

Az NDI® világában két kategória létezik: NDI® és NDI | HX. Az NDI® egy változó bitsebességű, I-Frame kodek, amely 1080p60-on eléri a 140Mbit-et, és vizuálisan veszteségmentes. Az NDI | HX egy tömörített, hosszú GOP, H.264 változat, amely körülbelül 12Mbit-et ér el 1080p60-on. A P200 teljes értékű NDI® kamera.

Az NDI® adatait beépítették a metaadatokba, tehát amikor a P200-at NDI®-kompatibilis vezérlőhöz csatlakoztatják, az egység elején lévő Tally jelzőfény biztosítja, hogy a kamera előtt lévő mindig tudja, melyik kamera működik.

A P200 egy világszínvonalú Sony CMOS háttérvilágítású érzékelőt állít össze a BirdDog egyedi NDI® chipekkel. Villámgyors automatikus fókusz. Óriási gyors zoom. Precíziós optika. A P200-at úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a legigényesebb helyzeteknek, akár az ülésteremben zajlik a negyedéves eredményeinek közvetítése, élő esemény szervezése a gyülekezetnek, vagy élő streaming sportok.

Az NDI®, SDI és HDMI egyidejű kimenetekkel a P200 már készen áll a teljes NDI® használatára, vagy hagyományos SDI / HDMI kameraként használható. Könnyen pihenhet abban a tudásban, hogy a P200 minden munkafolyamat-helyzetre kiterjed.

A 30x-os optikai zoom az egész világot magával hozza. A hihetetlen optikai zoom funkció révén a P200 tökéletes lehet olyan sportokhoz, mint futball, baseball, jégkorong, sípályák, kosárlabda, foci és egyebek.

A P200 tápellátását az Ethernet tápellátása (PoE) vagy a mellékelt hálózati adapter biztosítja.

A Full NDI® változó bitsebességű kodek. Normál körülmények között a BirdDog azt javasolja, hogy kb. 140Mbps HD felbontást, vagy 6 adatfolyamot biztosítsanak 1GbE kábellel. A 4K-os sebességnél javasolt, hogy kb. 300Mbps-os vagy 3 adatfolyamot hagyjon.

A BirdDog eszközeivel kiválaszthatja az átviteli sebességet, hogy megfeleljen a sávszélességnek és a követelményeknek. Mindkét HD-n csúszhat 80-180Mbps között, a 4K-ban pedig kiválaszthatja az adatátviteli sebességet 60 és 360Mbps között.