BirdDog Comms

Az NDI® valódi erejét kihasználva a BirdDog Comms Pro a világ első audio intercom rendszere, amely integrálja az élő kamerák adatait a hang mellé. Nézze meg élő produkciójának minden szögét élő video ablakokkal, minden BirdDog NDI® kompatibilis kameraforrásból.

237.380 Ft

A Comms Pro átgondolta, hogy az audio intercom rendszernek hogyan kell kinéznie. A BirdDog kódolt NDI® forrásokhoz rendelkezésre álló video ablakokkal az igazgató most már láthatja az összes kamerát, amelyek kéznél vannak.

Az intuitív csoportvezetés biztosítja, hogy mindenki a megfelelő csatornán legyen. A Comms Pro megkönnyíti a híváscsoportok beállítását a tiszta kommunikációs vonalak számára.

A Push To Talk (PTT) funkcióval könnyű a csapattal való beszélgetés. Az operatőrök nem szánt mondandójához egyszerűen nyomja meg a hívás gombot bármely 4 pólusú TRRS fejhallgatón, és beszéljen azzal a csapattal, vagy emberrel, akivel szeretne.

Minden másodperc számít az élő produkciónál. A Windows 10 Pro kompatibilis érintőképernyős táblagép használatával a show rendező felület közvetlen kommunikációs vonalakat kínál a kamerakezelőkhöz.