BirdDog Cloud

Cloud – NDI távoli kézbesítési és kezelési szoftver.

Küldje el az NDI®-t bárhova a világon, titkosított SRT-vel.

A felhő mindent megváltoztat. Most kiterjesztheti a helyi hálózaton kívül, hogy elküldhesse a saját NDI® tartalmát a világ bármely pontjára. Az SRT felhasználásával a Cloud 128/256 bites AES titkosítással rendelkezik, így teljes nyugalommal elküldheti a nyilvános interneten keresztül. Az SRT videó átviteli protokoll megbízható stream-eket biztosít veszteséges hálózatok esetén is.

955.550 Ft

A világ csak egyre kisebb lett.

A BirdDog Cloud lehetővé teszi a távoli előállítást a világ bármely pontjáról. Csak internetkapcsolatra van szüksége, és bármilyen NDI® kompatibilis eszközhöz azonnal és távolról hozzáférhet. A Cloud teljes mértékben integrálva van az összes eszközhöz, amelyre szüksége van egy valós idejű távoli előállításhoz, támogatva az NDI Tally, a BirdDog Comms és a teljes PTZ vezérlést.

Nyissa fel a laptopot, csatlakozzon az internethez és jelentkezzen be a Cloud fiókjába. Valóban távolról is lehetséges, hogy előkészítse a következő show-t akár nyaralás közben egy trópusi helyen lévő tengerpartról.

Rendkívül alacsony késleltetéssel dolgozhat.

A felhő nagyon gyors. Az SRT integráció azt jelenti, hogy még veszteséges kapcsolatokkal is elérheti az NDI® tartalmakat a világ bármely pontján, rendkívül alacsony késleltetéssel. Távolról szeretne élő közvetítést előállítani Melbourne-ből? A BirdDog Cloud lehetővé teszi.

A PTZ vezérlés, a Tally és a Comms is elérhető.

A PTZ Control, a Tally és a BirdDog Comms (ingyenes audio intercom szoftver) teljesen integrálva vannak a felhőbe. Távolról vezérelheti a PTZ kamerákat a világ másik oldaláról, teljes beszélgetést folytathat a kamera-üzemeltetőkkel, és végső soron a Tally is elérhető marad.

A Cloud SRT videotranszport protokollt használ, amely opcionális végponttól 128/256 bites AES-titkosítással rendelkezik, annak biztosítása érdekében, hogy tartalma megóvódjon a terjesztéshez való hozzájárulástól. Függetlenül attól, hogy egy kézből történő kézbesítés vagy egyetlen adatfolyam közvetítése több webhelyre történik, soha nem kell aggódnia a nyilvános interneten keresztüli adatfolyamok biztonsága miatt.