BirdDog Central

A BirdDog Central egy olyan szoftverplatform, amely a tartalom TV-képernyőkre történő továbbítására szolgál. Ha összekapcsolja a Central-t bármely NDI® forrással, beleértve az NDI® forrásokat létrehozni képes BirdDog hardvert, akkor az NDI® adatfolyam bármely BirdDog Studio NDI vagy Mini felé irányítható, hogy az NDI® dekódolódjon vissza az SDI vagy a HDMI jellé.

476.770 Ft

Nagyon könnyű NDI® tartalmat megjeleníteni a képernyőn. Egyszerűen válassza ki a forrást, válassza ki a rendeltetési helyet, és kattintson az Alkalmaz gombra.

A BirdDog NDI® dekóderek csoportosításával azonnal tartalmat vezethet több képernyőre. Töltsön fel 10, 20 vagy akár több száz vevőt, és mindössze három kattintással tolja be az NDI® tartalmat a csoportba. A Central segítségével annyira könnyű létrehozni a csoportokat, egyszerűen válassza ki a BirdDog vevők bármelyikét a célablakokban, és rendeljen hozzá egy csoporthoz.

A nagy élő videó-előnézeti ablak segítségével bármilyen NDI®-forrást könnyedén megfigyelhet. Egyszerűen kattintson a lista gombra, és válassza ki a hálózat bármely NDI® adatfolyamát, hogy megjelenjen a Program Monitor ablakban.

A Central kompatibilis az összes BirdDog hardver által generált NDI® forrással, beleértve a Studio NDI-t, a Mini-t és természetesen az úttörő PTZ Line-t. Ezek automatikusan megjelennek a forrásablakokban, és akkor kiválaszthatja, hogy melyik célállomásra küldje el őket.

A Windows 10 Pro kompatibilis érintőképernyős táblagép használatával. A show rendező  funkció közvetlen kommunikációs vonalakat kínál a kamerakezelőkhöz.